Ervaringen van cliënten

Therapie Ede - Therapeut Noor

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Therapie Ede – Noor

5 / 5 sterren –
“De kracht van de therapie die ik bij Noor ervaren heb zat voor mij in de manier waarop Noor mij, aan de hand van visualisaties, naar mijn eigen inzichten en antwoorden leidde.
Hierdoor kon ik, na een tijdje, zelf antwoord geven op mijn hulpvraag en ook mijn fysieke pijn beter toelaten waardoor ik me erna “beter” voelde. Ik kon mede hierdoor ook weer beter bij mijn kracht komen.

Noor begeleidt de sessies op integere en duidelijke wijze in een prettige omgeving waarbij zij al gauw een gevoel van veiligheid en vertrouwdheid weet te scheppen en je haar naast haar weet en voelt.”
Therapie Ede – Noor

5 / 5 sterren –
“In onze zoektocht naar hulp bij onze (relatie)problemen kwamen we uit bij Noor. De zoekterm die wij hiervoor hebben gebruikt is EFT (emotionally focused therapy). Dit heeft als basis gediend voor het begin van onze therapie.

Noor focust zich echter niet maar op één richting. Ieder mens heeft tenslotte zo zijn eigen manier van denken en handelen en er is dus geen therapie die bij iedereen hetzelfde positieve effect zal hebben. Door haar snelle inzicht in wie wij zijn als individuen en als koppel, was zij in staat om haar ruime kennis en expertise dusdanig in te zetten dat wij zeer snel resultaat zagen.

Ze heeft verschillende insteken gebruikt waarbij wij nooit het gevoel hebben gehad dat de therapie maar op één van ons gericht was. We hebben zowel individueel als gezamenlijk veel aan de gesprekken met Noor gehad en willen haar dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die ondersteuning nodig heeft bij het verbeteren van haar/zijn relatie(s) met zichzelf en met anderen.”
Therapie Ede – Noor

5 / 5 sterren –
“Zelf zag ik in dat ik ondanks al mijn inspanningen en goede bedoelingen vastliep in mijn relatie. Ik werd met regelmaat geconfronteerd met vervelende gevoelens, die zich vertaalden in vervelend gedrag richting mijn partner. Helemaal niet wat ik wilde.

Gelukkig was Noor vanaf het begin af aan duidelijk. Als ik van die vervelende gevoelens af wilde dan kon dat. Ik heb vol vertrouwen met haar samengewerkt, ben op reis gegaan en heb ontdekt dat ik de oplossing zelf in handen heb. En altijd al had.

Er waren maar een paar sessies nodig om te bereiken wat ik wilde. De rust en het geluk zijn terug in mijn leven, ook in mijn relatie.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op