Contact

Therapie Ede - Therapeut Noor

wat goed
Wat goed dat je de stap gaat zetten!

Helaas heb ik op dit moment door omstandigheden een cliëntenstop. Je kunt echter wel snel terecht bij één van mijn collega’s hieronder:


Therapie Ede
Ede
Ik ben Stoffel. Je kunt bij mij terecht voor relatietherapie en individuele therapie bij rouwverwerking, traumaverwerking, hulp bij stress, burn-out en depressie.

Therapie Ede >>


alice-mulder
Ede
Ik ben Alice. Je kunt bij mij terecht voor relatietherapie, emdr en individuele therapie bij rouwverwerking, traumaverwerking, hulp bij stress, burn-out en depressie.

Therapie Ede >>Wageningen
Zit je te veel in je hoofd, voel je je verdrietig, weet je wie meer wat je moet doen? Wil je meer voelen, je passie weer voelen die je bent kwijt geraakt? Heb je te maken met hoge werkdruk en niet weten hoe hier iets aan te doen? Ben je vastgelopen en is het je allemaal te veel? Voel je je vaak moe of ben je alleen maar aan het zorgen en heb je het gevoel dat je word geleefd. Weet je niet meer wie je bent en wat je wilt, dan ben je bij mij aan het goede adres.

Therapie Wageningen >>