Persoonlijk

Therapeut Noor Kleiman van Oostrum

Noor Kleiman van Oostrum

Vroeger heb ik gewerkt als verpleegkundige en als leerkracht. Al vroeg heb ik ervaren dat als er problemen op je pad komen, dat je hier op verschillende manieren mee kunt omgaan. Sommige manieren werken, en andere juist niet.

Mijn opleidingen en ervaring

Na mijn studie psychologie en integratieve psychotherapie heb ik me steeds verder verdiept in diverse vormen van therapie. Sinds februari 2011 heb ik mijn eigen praktijk in Ede.

Daarnaast werk ik nog 1 dag in de week met hoog- en meerbegaafde kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar op de Panta Rheischool in Ede.

Graag wil ik met mijn eigen ervaringen en kennis andere mensen helpen hun kracht te ervaren, want het leven kan zo mooi zijn. Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.


Noor Kleiman van Oostrum

Neem contact op